Kinderfeestjes

Kinderfeestje van 2 tot 2,5 uur, volledig verzorgd
Minimaal 6 en maximaal 8 kinderen, in dezelfde leeftijdscatgorie
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
Per kind € 15,-
Inclusief drinken met traktatie, benodigde materialen en gereedschap

Het kan een uitdaging zijn om elk jaar een origineel kinderfeestje te organiseren. Wellicht heeft u wel eens overwogen om iets creatiefs te doen met een groep kinderen, maar ziet u dit in uw eigen huis niet gebeuren? De Artfarm is bij uitstek geschikt voor creatieve kinderfeestjes en het is weer eens iets totaal anders! Het hele jaar door kunnen er kinderpartijtjes worden geboekt. Er wordt tijdens een partijtje gewerkt met 1 materiaal/techniek, waarbij de mogelijkheden met dat materiaal vooraf doorgesproken worden. Er kan gekozen worden uit de volgende materialen:

Speksteen:
Denk hierbij aan het maken van een hangertje aan een leren touwtje, een knuffelsteen die je in je zak bij je kan dragen of een klein beeldje voor op je kamer. We werken in het atelier en bij mooi weer kan de schuifpui open.

Schilderen:
Voor het schilderen wordt een thema gekozen waar iedereen mee aan de slag gaat. Dit kan een seizoen zijn, iets met (fantasie)dieren of een abstracter thema als vriendschap. Er wordt gewerkt met acrylverf, collagetechniek of een druktechniek.

Boetseren:
Werken met klei naar een opdracht. De klei wordt afgewerkt met engobe. Het werk moet daarna drogen en wordt later afgebakken (dit is bij de prijs inbegrepen). Hou hierbij rekening dat het werk niet meteen mee naar huis kan.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een kinderpartijtje? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.