Beeldhouwen

Dagvullend programma, volledig verzorgd
Minimaal 6 -maximaal 10 personen
Per persoon € 95,- Inclusief catering waaronder een uitgebreide boerenlunch met streekproducten, gereedschap, kleine speksteen (2 á 3 kilo) of gasbeton

Een standaard workshop beeldhouwen bestaat uit een dag vullend en volledig verzorgd programma. Je zoekt je eigen steen uit, met het uitgangspunt dat je de dag afsluit met een afgewerkt beeld. Het formaat van de steen is hier op aangepast, zodat het ook werkbaar en haalbaar is om een eigen beeld te maken. De workshop is geschikt voor ieder niveau, of je nu voor het eerst een beeld gaat maken of al vaker met steen hebt gewerkt.

Eventuele extra wensen zoals elektrisch zagen (waterzaag) of een sokkel worden apart in rekening gebracht. De basisformaten voor gasbeton en speksteen, welke inbegrepen zijn bij de prijs, zijn op voorraad. Wilt u werken aan een groter stuk speksteen, dan kunt u deze zelf meenemen of ter plekke aanschaffen bij ons.

Heeft u geen tijd voor een volle dag? Er kan ook een halve dag geboekt worden van ongeveer drie uur. De kosten hiervoor zijn € 45,- per persoon, houd er rekening mee dat er in een dagdeel een klein werkstuk kan worden gemaakt. Wilt u individueel of met een vriend(in) beeldhouwen? Dan kunt u voor hetzelfde bedrag ook op een á twee avonden aan de slag in het vrij atelier.